Behöver du hjälp?

Snyggt. Prisvärt. Säljande.

Det stavas… Daniel Karlsson

Webbdesign

Utveckling av snygga och säljande webbplatser i WordPress eller från grunden är något jag har gjort i över 20 år. Ska du starta en nätbutik eller lansera en ny produkt så kan jag hjälpa.

Coachning & föreläsning

Är du i startgroparna, men vet inte hur du ska ta nästa steg? Tappar du motivation eller inspiration att kämpa vidare? Vi har alla varit där. Då kan jag hjälpa som coach och med enkla verktyg se till att du får tummen ur…

Projektledning

Ska du ta steget från fysisk butik till digitalt och behöver någon som gjort resan förut? Har du en idé om en digital tjänst eller behöver ta fram en kravspecifikation för att kunna begära in offerter?

Ge ut din bok

Har du skrivit en bok men inte fått den utgiven? Till ett fast pris kan jag hjälpa med korrektur, formgivning av omslag och självpublicering via Publit som trycker din bok on-demand och du får avansen rakt in på ditt konto. 

Marknadsföring

Sökmotoroptimering, nyhetsbrev eller betald annonsering? Det är en djungel där ute. Jag kan reda ut begreppen och hjälpa dig få ut maximalt resultat från en begränsad budget. 

After work

Livet är mer än jobb. Vill du ta en kaffe eller kall öl och bolla dina idéer eller fira din lansering, då finns jag för dig. Till skillnad från opersonliga webbyråer överger jag inte dig när fakturan är betald. 

Om det inte gör ett avtryck, vad är det då värt?

Har du ett företag som vill utmana normerna eller bryta ny mark, så kan jag hjälpa med digital marknadsföring, webbutveckling och affärsutveckling som hjälper dig nå lite längre. Varje projekt är unikt och jag kan hjälpa till antingen som anställd, konsult eller delägare. Det viktigaste är att din idé får bärkraft. 

I’m your man! Hör av dig för att bolla idéer eller få en offert.

Daniel Karlsson
info@danaco.se
070-028 69 92