När jag startade eget företag på nytt visste jag att målet skulle vara att på sikt lansera egna företagstjänster. Att bygga hemsidor åt kunder är alltid trevligt och utmanande, men det ger inga passiva inkomster och ger sällan mer tillbaka än den tid man lägger ned. Därför beslutade jag tidigt att utveckla en webbtjänst, även om jag inte var helt hundra på vad den i detalj skulle utföra.

Men det äldsta rådet är ju att hålla sig till det man kan. Det jag kan är webb och marknadsföring, vilket resulterade i en annonsmarknad för marknadsföring. Sedan Blogvertiser – en tjänst för att köpa sponsrade blogginlägg – la ner sin verksamhet, så har det varit ett vakuum för oss marknadsförare. Det är lika svårt att hitta lämpliga annonsörer, som det är för annonsörer att jämföra och hitta den kanal som kan ge mest utdelning per investerad krona.

Tjänsten är tillsvidare helt gratis. Det tar någon minut att skapa ett konto och lägga upp annonser för att presentera sin hemsida till reklamköpare. Ett perfekt sätt att tjäna lite extra pengar på sin blogg eller webbplats.

Besök Nextcamp »