Kursstart 27 augusti

Till hösten 2019 startar en helt ny omgång av den superpopulära grundkursen i att bygga hemsidor med WordPress, som sker kvällstid hos studieförbundet Sensus i Växjö. Jag har hållit i kursen två gånger tidigare, med flera fina hemsidor som resultat. Kursen har varit extra populär hos småföretagare och föreningar.

WordPresskursen i Växjö går igenom grunderna i att bygga hemsidor, samt hur man installerar och formar sin hemsida med det kostnadsfria publiceringsverktyget WordPress. Det är dock ett stort plus om man har goda datorkunskaper eller erfarenhet av hemsidor sedan tidigare.

WordPress är idag världens största publiceringsverktyg som används både för privatbloggar, företagshemsidor och medelstora nätbutiker.

Nytt för årets kurs är en hemsidesgaranti. Det vill säga att jag garanterar alla deltagare att de kommer få sin hemsida publicerad efter kursen. Jag hjälper till med flytt och publicering på deltagarnas eget webbhotellskonto samt hjälper till att få ordning på de sista detaljerna om man inte själv har lyckats få det klart, trots genomförd utbildning.

Läs mer om wordpresskurs i Växjö »

Pris 2750 kr inkl moms per deltagare