Förra året var ett mycket intressant år. En stor mängd utmaningar men även framgångar, som har tagit helt andra vägar än vad man först planerat. Det är just det som är det roliga med eget företag – man vet aldrig vad nästa dag för med sig.

Marknadsföringsboken “Synas Online” som jag publicerade förra året har nu sålts i otaliga exemplar, vilket jag firar med en extra stor kopp kaffe. Jag hoppas att alla som fått möjlighet att läsa den har lärt sig något, och att minst lika många till investerar sin tid eller pengar i den under det här kommande året. Om du inte har råd att köpa den, så finns den även att låna på vissa bibliotek.

Frilansarbetet inom webb har tagit upp alltmer av min tid. Allt från små företagssajter till stora communities med hundratusentals användare har jag jobbat med under det gångna året, vilket är både utmanande och roligt.

Men mest roligt av allt, är ett eget hemligt projekt som jag hoppas lansera under året. Så allt som allt ska jag se till att 2020 blir till ett år att minnas.