Förra året var ett mycket intressant år. En stor mängd utmaningar men även framgångar, som har tagit helt andra vägar än vad man först planerat. Det är just det som är det roliga med eget företag – man vet aldrig vad nästa dag för med sig.

Marknadsföringsboken “Synas Online” som jag publicerade förra året har nu sålts i över hundra exemplar, vilket jag firar med en extra stor kopp kaffe. Jag hoppas att alla som fått möjlighet att läsa den har lärt sig något, och att minst lika många till investerar sin tid eller pengar i den under det här kommande året. Om du inte har råd att köpa den, så finns den även att låna på vissa bibliotek.

Frilansarbetet har tagit upp alltmer av min tid, och behöver du hjälp av en designer och utvecklare för ditt projekt så gör jag gärna plats i kalendern. Allt från små företagssajter till stora communities med hundratusentals användare har jag jobbat med under det gångna året, och nästa projekt kanske blir ditt…

Annars så har mina senaste arbetsmånader främst gått till ett hemligt projekt som jag hoppas lansera under våren. Så allt som allt ska jag se till att 2020 blir till ett år att minnas.